Mainos
Mainos

Elokuvia aletaan vuokrata suoraan Facebookista

Yhdysvaltalainen elokuvajätti Warner Bros. on testaamassa suunnitelmaansa vuokrata elokuvia suoraan Facebookin kautta. Elokuvan voi vuokrata 30 Facebookin creditillä, eli kolmella dollarilla studion fani-sivuilta.

Ensimmäinen tarjottava elokuva on The Dark Knight. Jatkossa vuokrattavien ja lisäksi ostettavien elokuvien määrää tullaan lisäämään. Elokuvastreamien tarkkuudesta tai muista ominaisuuksista ei ole Facebookin tiedotteessa mainintaa, mutta teknologiasivusto Engadget arvelee, että vuokrattavat elokuvat eivät ole kuitenkaan HD-laatuisia.

Elokuvien vuokra-aika on kaksi vuorokautta.

- Facebookista on tullut päivittäinen kohde sadoille miljoonille ihmisille. Elokuviemme tuominen Facebookiin on luonnollinen jatke digitaalisten jakelutekniikoiden kehitystyössämme. Se antaa kuluttajille mukavan ja helpon tavan päästä käsiksi elokuviimme maailman suurimman sosiaalisen verkoston kautta, toteaa digitaalisen sisällön jakelujohtaja Thomas Gewecke Warner Bros. -yhtiöstä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme