Mainos
Mainos

Elop: Asiakkaat on ansaittava joka päivä

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elopin mukaan Nokia keskittyy lähikuukausina lisäämään rajusti Lumia-älypuhelimiensa myyntiä.

Tarkoituksena on viedä puhelimia kaikkiaan yli 30 maahan ja laajentaa myyntiä kehittyvillä markkinoilla. Nokia aikoo myös jatkaa puhelinten massiivista mainoskampanjaa.

Elop puolusti Nokian uutta strategiaa pitkään ja hartaasti yhtiökokouksessa pitämässään puheessa. Hän vakuutti on, että yhtiössä on tapahtunut viime aikoina merkittävä ajattelutavan muutos.

- Monet ongelmistamme johtuvat siitä, että oli kovin mukavaa olla suurin ja parhain. Emme uskoneet, että kilpailijamme pystyisivät olemaan Nokiaa parempia. Nykyisin toimimme haastajan roolissa tietäen, että jokainen asiakas on ansaittava joka päivä, Elop sanoi.

Yhä kiristyvässä kilpailussa Elop mainitsi mainitsi erityisen suureksi haasteeksi Kiinan, jonka matkapuhelinmarkkinat ovat murroksessa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme