Mainos
Mainos

Enics irtisanoo 73 henkilöä

Työt Rauman-tehtaalla päättyvät. Yksikön nykyiset toiminnot siirretään Lohjalle maaliskuun loppuun mennessä.

Elektroniikkayhtiö Enics on saanut Rauma ja Lohjan yksiköitään koskeneet yt-neuvottelut päätökseen. Yhtiö irtisanoo yhteensä 73 henkilöä, joista suurin osa on työskennellyt Raumalla. Irtisanottavista 57 on työntekijöitä ja 16 toimihenkilöitä sekä ylempiä toimihenkilöitä.

Työt Raumalla päättyvät yhdistämisten ja tuotesiirtojen vuoksi, ja tehtaan nykyiset toiminnot siirretään Lohjalle ensi maaliskuun loppuun mennessä. Lohjalta irtisanotaan varatoimitusjohtaja Markku Ahlbäckin mukaan alle kymmenen työntekijää. Lohjalle siirtyy Raumalta kuusi henkilöä, kun tehtaiden toiminnot yhdistyvät ensi maaliskuun loppuun mennessä.

Enicsin Rauman-tehdas kärsi merkittäviä vahinkoja toukokuussa sattuneessa tulipalossa. Yhtiön johto ilmoitti elokuussa lopettavansa toiminnan Raumalla.

Yhtiö aikoo tulevaisuudessa kehittää Lohjalla erilaisia suunnittelu- ja jälkimarkkinointipalveluita valmistuksen rinnalla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme