Mainos
Mainos

Entiset nokialaiset löytäneet hyvin uutta työtä tai opiskelupaikan

Useimmat kyselyyn vastanneet entiset Nokian työntekijät ovat tilanteeseensa tyytyväisiä ja löytäneet uutta työtä tai opiskelupaikan.

Henkilöstövalmennusyhtiö HRM:n kyselyyn vastanneista yli 70 prosenttia oli melko tai erittäin tyytyväisiä, kun lähdöstä oli kulunut keskimäärin 1,5 vuotta.

Nuoret Nokiasta lähteneet ovat työllistyneet paremmin kuin vanhemmat. Alle 40-vuotiaista 69 prosenttia oli löytänyt työpaikan, yli 50-vuotiaista 37 prosenttia.

Moni vaihtoi alaa, sillä lähes puolet työllistyneistä on jättänyt ICT-alan. Useimmat ovat saaneet tyytyä aiempaa pienempään palkkaan. Vajaat 60 prosenttia tienaa nyt vähemmän kuin Nokiassa.

Nokia tuki noin 5 000:ta yrityksestä lähtenyttä Bridge-ohjelmalla. Tukea on annettu yrityksen perustamiseen, työnhakuun tai opiskeluun.

Kyselyyn vastasi noin 900 ex-nokialaista.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot