Mainos
Mainos

Ericssonin hakujärjestelmät Ascom Tatecolle

Ericssonin Contactor ja Diricall -henkilöhaku- ja hälytysjärjestelmien myynti ja markkinointi sekä tuotetuki Suomessa ovat siirtyneet Ascom Tateco -nimiselle paikallisyhtiölle tämän vuoden alussa. Asiasta kerrotaan Ericssonin tiedotteessa.

Käytännössä järjestely tarkoittaa sitä, että Ericsson toimittaa kaikki vahvistetut tilaukset sovitulla tavalla, mutta uudet tilaukset ohjataan Ascom Tatecon toimitettaviksi. Ericsson huolehtii jatkossa kokonaisprojekteista, joissa on mukana Ericssonin muita yritystuotteita tai langattomia tuotteita.

Ericsson ja Ascom kertovat perustaneensa yhteisyrityksen ja tämän yrityksen liiketoimintaa vahvistetaan Suomessa Ascom Tateco -yhtiön avulla. Ericssonin mukaan järjestely takaa asiakkaille asiantuntevan tuki- ja markkinaorganisaation sekä monipuolisen ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme