Mainos
Mainos

Ericssonin tulos odotusten mukainen

Ruotsalainen tietoliikenneyhtiö Ericsson ilmoitti Tukholmassa, että yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tulos on linjassa odotusten kanssa. Toisin kuin kilpailijansa Nokia, Ericsson ei suunnittele muuttavansa ennustettaan matkapuhelinten käyttäjien määrästä. Ericssonin arvio käyttäjämäärästä vuoteen 2003 mennessä on 830 miljoonaa ihmistä. Aiemmin Ericsson oli vahvistanut lehtitiedon, jonka mukaan joissakin sen matkapuhelinmalleissa oli ilmennyt vikoja. Yhtiön viestintäjohtajan Lars Ståhlbergin mukaan ongelma on kuitenkin jo ratkaistu.

Ståhlbergin mukaan ongelma koski noin 10:tä prosenttia 688- ja 788 -mallin puhelimista, mutta se saatiin korjatuksi joitakin kuukausia sitten. Hän kiisti, että vika olisi ilmennyt myös uudessa 888-mallissa, kuten Dagens Nyheter -lehti kirjoitti. Ståhlbergin mukaan vähittäiskauppiaat eivät ehkä ole olleet tietoisia, että vikaan on jo löytynyt ratkaisu, ja viallisia malleja saattaa siksi vielä olla markkinoilla. Ongelma koski puhelimen ja akun yhteensopimattomuutta.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme