Mainos
Mainos

Eroavalla Hienosella kevyt askel ja hymy herkässä

Finnairin jättävä toimitusjohtaja Jukka Hienonen esiintyi viimeisessä tulosjulkistuksessaan sovinnollisena, eikä enää palannut kolmen kuukauden takaiseen ay-liikkeen kipakkaan arvosteluun.

- Tekniikan, matkustamopalvelun ja cateringin sopimukset ovat erinomaisia esimerkkejä myös muille henkilöstöryhmille, Hienonen kehui yhtiössä tehtyjä säästöjä.

Hienosen viestin osoite on selvä: lentäjät ovat olleet ilman sopimusta jo tasan vuoden. Finnair pyrkii sopimaan lentäjien kanssa reilun 20 miljoonan euron säästöistä. Se on kymmenesosa yhtiön tehostamisohjelmasta, josta on nyt kasassa yli puolet.

Hienonen kertoi olevansa tyytyväinen eroratkaisuunsa, vaikka neljä vuotta Finnairin peräsimessä ovat olleet hyvä kokemus.

- Askel on kevyt, happi kulkee paremmin ja hymy on herkemmässä, Hienonen kuvaili oloaan.

Seuraajastaan Hienonen ei suostunut sanomaan sanaakaan, mutta perinnöksi tälle Hienonen jättää uuden, entistä ohuemman organisaation. Uudistus vähentää Finnairista 200 työpaikkaa lähikuukausina.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme