Mainos
Mainos

Etsitkö hulppeaa vuokra-asuntoa? Nyt on tilaisuutesi

Jos olet haaveillut hulppeasta vuokra-asunnosta ja maksukykyä löytyy, ajoitus olisi nyt vuokra-asuntojen välitysyhtiön Vuokraturvan mukaan erinomainen.

Nykyisessä taloustilanteessa tällaisten asuntojen kysyntä on pudonnut, mikä tarkoittaa että myös vuokrapyynnöt ovat tulleet alas.

– Vielä muutamia vuosia sitten jos oli suuri, edustava huoneisto Helsingin keskustassa, noin sadan neliön asunnon vuokra parhaimmilla sijainneilla ylimmissä kerroksissa saattoi olla 4 000 euron kieppeillä. Nyt vuokra todennäköisesti alkaa kakkosella eli se on alle 3 000 euroa, sanoo Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

Yli 5 000 euron vuokra-asunnoissa ollaan Vuokraturvan mukaan liikkeellä käytännössä tarjousten perusteella. Metsola kertoo, että tässä pienessä ryhmässä kysyntää vähentää se, että kansainvälisen tason yritysjohtajia ei tällä hetkellä juuri tule Suomeen töihin. Lisäksi työsuhde-etuja on kiristetty Suomessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme