Mainos
Mainos

Euroopan paperiteollisuus: Kataisen tehtävä ratkaiseva ja hyvin vaativa

Euroopan paperiteollisuuden liitto CEPI pitää EU-komission varapuheenjohtajan Jyrki Kataisen tehtävää ratkaisevana teollisuuden kannalta.  

Etujärjestö toivoo saavansa Kataisesta vahvan komissaarin, joka saa keskeisen roolin komission päätöksenteossa.  

– Varapuheenjohtaja Kataisella tulee olemaan hyvin vaativa tehtävä, arvioi liiton toimitusjohtaja Marco Mensink STT:n haastattelussa.  

CEPI vaati ennakolta, että teollisuudesta vastaavan komissaarin pitää olla mahdollisimman vahva. Metsäteollisuus on ollut huolissaan alan asemasta EU:ssa. Metsäasiat ovat olleet hajallaan ympäri unionin päätöksentekoelimiä.    

– Yhteistyö teollisuuden ja poliittisten päättäjien on välttämätöntä Euroopan kilpailukyvyn parantamiseksi, Mensink painottaa.  

Komission puheenjohtajaa Jean-Claude Junckeria Mensink kiittää rohkeista ratkaisuista ja kunnianhimoisista tavoitteista.

Hänen mukaansa uuden komission rakenne osoittaa, että Juncker on ponnistellut nostaakseen työpaikat, kasvun, investoinnit ja kilpailukyvyn keskiöön komission työssä.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme