Mainos
Mainos

Facebook-uudistus tuo kaikki viestit yhteen paikkaan - katso videolinkki

Yhteisöpalvelu Facebookin paljon kohuttu "Gmailin tappaja" julkistettiin eilen, mutta viestijärjestelmän uudistus on jäänyt joillekin mysteeriksi. Onko se sähköposti vai eikö ole?

Ei ole, sanovat tekijät - mutta uudistukseen kylläkin kuuluu sähköposti.

Viestipalvelu yhdistää chat-toimintoja, tekstiviestejä sekä muita reaaliaikaisia keskustelumuotoja perinteiseen sähköpostiin. Samasta paikasta on siis mahdollista viestittää niin sähköposteihin kuin kännyköihinkin.

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg kutsuukin uutta palvelua moderniksi viestipalveluksi, joka "käsittelee viestejä saumattomasti kaikkien kommunikaatiotapojen välillä".

Uudistuksen myötä käyttäjä voi paremmin hallinnoida, keneltä hän viestejä vastaanottaa. Käyttäjä voi esimerkiksi määrittää torjuvansa kaikkien muiden kuin Facebook-kavereittensa lähettämät viestit.

Jäikö vielä kysyttävää?Katsoesittelyvideo viestiuudistuksestaYouTubessa javalokuvagalleriateknologiasivusto Mashablen sivulla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme