Mainos
Mainos

Finnair palkkasi laatua tarkkailevia bloggaajia

Finnair on valinnut neljä laaduntarkkailijaa. Näiden tehtävänä on kiertää Finnairin kohteissa maailmalla kaksi kuukautta ja kirjoittaa kokemuksistaan blogia.

Lentoyhtiö ei kelpuuttanut laaduntarkkailijaksi yhtään suomalaista tuhansien hakijoiden joukosta. Valituista kolmella on toimittajatausta, ja yksi tulee liike-elämästä.

Hakijoita oli Finnairin mukaan 5200. Valitut tulevat Tanskasta, Britanniasta, Saksasta ja Libanonista.

Valitut laaduntarkkailijat suuntasivat ensimmäisiin kohteisiinsa heti tänään.

"Maailman paras työpaikka" keräsi valtavan julkisuuden

Finnairin laaduntarkkailuoperaatiolla on esikuva toisella puolella maailmaa. Viime vuonna Australian Queenslandin osavaltion turistitoimisto sai valtavan julkisuuden, kun se pani netissä hakuun "maailman parhaan työpaikan".

Hommaan kuului viettää puoli vuotta trooppisella Hamiltonin saarella, snorklata ja blogata ja kuvata. Palkkakin oli varsin tuntuva, lähes 80 000 euroa.

Turistitoimiston nettisivusto kaatui valtavasta kävijämäärästä. Työpaikkaa haki lopulta 35 000 ihmistä, ja kampanja sai valtavasti julkisuutta ympäri maailman.

Brittiläinen Ben Southall tuli valituksi, mutta pätkätyö päättyi sairaalareissuun, kun häntä pisti myrkyllinen irukandji-meduusa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme