Mainos
Mainos

Finnair: Reilu 200 siirtyy Flybelle - reittisuunnitelma ei muutu

Arvioiden mukaan reilu 200 matkustamohenkilökuntaa ja lentäjää siirtyy Flyben palvelukseen, ellei toisin sovita, kertoo Finnairin viestintä- ja yhteisvastuujohtaja Arja Suominen MTV3:n Uutisille. Luku pitää sisällään lentäjät ja matkustamohenkilökunnan.

- Me emme ole ilmoittaneet tässä yhteydessä mistään irtisanomisista, Arja Suominen huomauttaa painokkaasti.

Reittisuunnitelma ei yhteistyösopimuksen myötä muutu. Finnair siirtää 12 sadan matkustajapaikan Embraer -lentokonetta Flybe:lle

- Koneet ovat tälläkin hetkellä Euroopan liikenteessä. Embraerit lentävät samoja reittejä kuin Airbusit. Ne lentävät reiteillä, joissa matkustajamäärät ovat pienempiä johtuen reitistä tai ajankohdasta, kuten Pohjois-Euroopan reiteillä, Suominen selventää.

Finnair pyrkii saavuttamaan säästöjä Flyben osaamisen avulla

- He osaavat ja ovat erikoistuneet alueellisen lähilentämisen operointiin, joten he pystyvät saavuttamaan säästöjä joita tämmöinen isompi verkosto operaattori kuten Finnair ei voisi saavuttaa.

Flybella on tällä hetkellä Suomessa suomalainen henkilökunta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme