Mainos
Mainos

Finnair solmi huoltosopimuksen amerikkalaisyhtiön kanssa

Uusi huoltosopimus koskee Yhdysvaltain asevoimien henkilökunnan kuljettajana tunnetun World Airwaysin MD-11- ja DC-10 -laajarunkokoneita.

Finnair on tehnyt huoltosopimuksen Yhdysvaltain asevoimien kuljettajana tunnetun World Airwaysin kanssa amerikkalaisyhtiön koneiden runkohuolloista. Jo aiemmin Finnair tekniikkayksikkö on tehnyt World Airwaysille lyhyempiä huoltoja.

World Airways ilmoittaa internetsivuillaan olevansa suurin yksityinen lentoyhtiö Yhdysvaltain asevoimien henkilökunnan kuljettajana. Se tekee tilaus- ja rahtilentoja kaikkialle maailmaan asevoimille ja muille asiakkaille.

Vuonna 1948 perustetun yhtiön kotipaikka on Peachtree Cityssä Georgian osavaltiossa. Kalustona World Airwaysilla on Finnairille tutut MD-11- ja DC-10 -laajarunkokoneet, joita yhtiöllä on yhteensä 17 kappaletta. Yksi MD-11 -koneista on parhaillaan Finnairilla kolme viikkoa kestävässä runkohuollossa, ja jo aiemmin kesällä yksi DC-10 oli Suomessa vastaavassa kahden viikon huollossa.

Finnairin tekniikka on tehnyt viime aikoina useita merkittäviä huoltosopimuksia ulkomaisten lentoyhtiöiden kanssa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme