Mainos
Mainos

Finnairin hallintoneuvostoa uhkaa lakkauttaminen

Aamulehden kysely kertoo, että puolueista kokoomus ja kristillisdemokraatit kannattavat Finnairin hallintoneuvoston lakkauttamista.

Finnairin hallintoneuvostoa uhkaa laukkauttaminen.

Finnairin hallintoneuvostoa uhkaa laukkauttaminen. Puolueiden kannat hallintoneuvoston lopettamisesta kuitenkin vaihtelevat, selviää Aamulehden julkistamasta kyselystä. Hallintoneuvoston lakkauttaminen saa lehden mukaan kuitenkin aiempaa enemmän kannatusta puolueiden keskuudessa.

Aamulehti kysyi puolueiden kantoja siihen, pitäisikö hallintoneuvosto lakkauttaa. SDP ei lakkauttaisi hallintoneuvostoa ja kokoomus ja kristillisdemokraatit ovat lähtökohtaisesti sitä mieltä, että pörssiyhtiössä ei tarvita hallintoneuvostoja. Keskusta ei vielä ota kantaa asiaan.

Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi lupaa ilmaista valtio-omistajan kannan asiaan pörssitiedotteessa ennen ensi keskiviikkona pidettävää yhtiökokousta. Valtio omistaa Finnairista 58 prosenttia.

Pienosakkeenomistaja Jaakko Ravald aikoo yhtiökokouksessa esittää hallintoneuvoston lakkauttamista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme