Mainos
Mainos

Finnairin hallintoneuvoston koko pieneni

Finnairin yhtiökokous on pienentänyt yhtiön hallintoneuvoston kokoa viidellä paikalla.

Liikenneministeri Kimmo Sasi

Finnairin yhtiökokous pienensi odotetusti yhtiön hallintoneuvoston kokoa. Hallintoneuvoston 18:sta paikasta lakkautettiin liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasin ehdotuksesta viisi.

Yhtiökokous äänesti myös siitä tuleeko Finnairin hallintoneuvosto lakkauttaa kokonaan. Kokouksen äänimäärästä 96 prosenttia antoi puoltavan äänen hallintoneuvoston työskentelyn jatkumiselle.

Finnarin hallintoneuvoston jäsenien vuosipalkkio 3 000 euroa. Jäsenille maksetaan lisäksi kokouskohtaisena palkkona 85 euroa kokoukselta. Hallintoneuvoston puheenjohtajan vuosipalkkio on 5 400 euroa.

Hallintoneuvoston lentolippuedut säilyvät toistaiseksi. Liikenne- ja viestintäministeriö aikoo tehdä selvityksen nykyisistä eduista ja niihin tulevista muutoksista.

Sasin mukaan lentolippuetu täytyy olla suhteessa hallintoneuvoston työn vaativuuteen.

Lentolippuetu on perua vuodelta 1985 kun hallintoneuvosto päätti myöntää itselleen ja perheenjäsenilleen mahdollisuuden erittäin edullisiin lentomatkoihin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot