Mainos
Mainos

Finnet vähentää rajusti väkeään

Finnet esittää matkapuhelinyhtiöilleen yt-neuvotteluja, joissa tavoitteena on vähentää työpaikat lähes puoleen nykyisestä.

Finnetin toimitusjohtaja Matti Makkonen perusteli yt-neuvotteluja yhtiöiden taloudellisella tilanteella vaikeassa markkinatilanteessa sekä päällekkäisyyksien poistamisella. Konserniin kuuluu kolme matkapuhelinyhtiötä.

Matkapuhelinoperaattori DNA:n ja verkko-operaattori Suomen 2G:n neuvotteluissa tavoitteena on yhteensä 260 työpaikan vähentäminen nykyisestä 576 työpaikasta. TP Productissa eli entisessä Telia Productissa (Telian jälleenmyyntiyhtiö) alustava vähennystarve on 76 henkilötyövuotta, kun nykyisin yhtiössä on 174 työntekijää.

Makkosen mukaan luvut ovat alustavia. Lopulliset supistukset selviävät yt-neuvottelujen jälkeen.

Finnet on maakunnallisten puhelinyhtiöiden muodostama konserni, joka työllistää yli 4000 ihmistä. Konserni osti Telian Suomen matkapuhelintoiminnot, kun ruotsalaisyhtiö joutui luopumaan niistä osana Telian ja Soneran fuusiota.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme