Mainos
Mainos

Finnlines varoittaa tuloksensa heikentyvän

Varustamoyhtiö Finnlines varoittaa tuloksensa heikentyvän työmarkkinatilanteen vuoksi. Huhtikuussa toimintaa vaikeuttivat satamien ylityökiellot ja laittomat lakot. Myös paperin työkiista on vaikeuttanut taloutta.

Viime kuussa alkaneet ja edelleen jatkuvat paperiteollisuuden työkiistat ovat aiheuttaneet huomattavia menetyksiä koko kuljetusalalle, Finnlines totesi pörssitiedotteessaan.

Finnlinesin paperilinjojen liikenne on miltei kokonaan keskeytetty. Liikenteestä pois on ollut keskimäärin kymmenkunta roro-alusta. Näistä osa on vuositelakoitu ennenaikaisesti.

Finnlinesin huhti-kesäkuun operatiivinen tulos on näistä syistä johtuen epätyydyttävä. Toisen neljänneksen kokonaistulos jää huomattavan paljon edellisvuotta pienemmäksi, mikä johtuu osittain myös siitä, että edellisvuoden vertailulukuun sisältyy kertaluonteisia eriä.

Koko vuoden operatiivisen tuloksen arvioidaan jäävän alle edellisvuoden tason. Finnlines kertoo elokuun alussa tarkemmin alkuvuotensa tuloksesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme