Mainos
Mainos

Fiskars kiistää fuusioneuvottelut

Metalliyhtiö Fiskars kiistää sunnuntaisen Helsingin Sanomien tiedot Fiskarsin ja Partekin välisistä yhdistymisneuvotteluista.

Fiskars kiisti tänään tiedot yhdistymisneuvotteluista Partekin kanssa.

Metalliyhtiö Fiskars kiistää tiedot yhdistymisneuvotteluista Partekin ja Wärtsilän kanssa. Fiskarsin mukaan mitään keskusteluja yhtiön fuusiosta Partekiin ei ole käyty.

-Partek oli ilmoittanut kiinnostuksensa Fiskarsin ja (Ehrnroothin suvun sijoitusyhtiön) Agrofinin ostamiin Wärtsilän osakkeisiin, mistä käytiin keskusteluja. Lopullista yhteisymmärrystä asiasta ei koskaan syntynyt, toimitusjohtaja Bertel Langenskiöld toteaa tiedotteessaan.

Sunnuntain Helsingin Sanomien mukaan Partekin konsernijohtaja Christoffer Taxell esitti kauppa- ja teollisuusministeriölle huhtikuussa Partekin, Wärtsilän ja Fiskarsin yhdistämistä niin, että Ehrnroothien suku olisi ostettu ulos Fiskarsista. Lehden mukaan kauppa- ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre ei kuitenkaan ajatuksesta innostunut.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme