Mainos
Mainos

Fiskars osti kaksi amerikkalaisyhtiötä

Fiskars on ostanut kaksi kuluttajatuotteita valmistavaa amerikkalaisyhtiötä. Kauppojen arvo on noin 360 miljoonaa markkaa. Toinen uusista yrityksistä valmistaa puutarhakastelulaitteita ja toinen ovimattoja.

Fiskarsin toimitusjohtajan Stig Stendahlin mukaan kauppa on luonnollista jatkoa kuluttajatuotetuotannon vahvistamiselle ja ostettujen yritysten tuotanto täydentää yhtiön aiempaa valikoimaa. Kastelulaitteisiin erikoistunut Aquapore Moisture Systems on Yhdysvaltain tärkeimpiä vettä säästävien sadetuslaitteiden sekä nurmikko- ja puutarhakastelutuotteiden valmistaja. Sen palveluksessa on noin 60 työntekijää.

Royal Floor Mats on puolestaan ulko- ja sisätiloissa käytettävien ovimattojen valmistajana markkinajohtaja Yhdysvalloissa. Yhtiön palveluksessa on noin 160 vakituista työntekijää.

Ostettujen yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 330 miljoonaa markkaa. Yritykset kuuluvat Alterra Holding Corporationiin, jonka Fiskars osti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme