Mainos
Mainos

Flextronics vähentää 43 työntekijää Sievistä

Flextronics on vaiheittain siirtänyt tuotantoaan muun muassa Kiinaan ja Puolaan. Oulaisissa tehtaan tuotanto loppui kesäkuussa ja Haapajärven tehdas lopetetaan ensi syksynä.

Elektroniikan sopimusvalmistaja Flextronics irtisanoo 12 toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä sekä 31 työntekijää Sievin tehtaaltaan. Yhtiön yt-neuvottelut päättyivät tänään.

- Siirrämme yhden tuotteen tuotannon Puolaan ennen tehtaan myyntiä sekä sopeutamme hallintoamme siihen, että kaksi tehdasta lakkaa, kertoo henkilöstöpäällikkö Ari Mickos.

Kotimainen sijoittajaryhmä on tehnyt Sievin tehtaan ostosta aiesopimuksen. Sievin tehtaan reilut 300 henkeä siirtyvät uudelle omistajalle vanhoina työntekijöinä. Kauppa on tarkoitus vahvistaa heinäkuun loppuun mennessä. Tehdas jatkaa silloin toimintaansa Ojala-yhtymän nimellä.

Flextronics on vähä vähältä vähentänyt väkeään Suomessa ja siirtänyt tuotantoaan muun muassa Kiinaan ja Puolaan. Oulaisissa tehtaan tuotanto loppui kesäkuussa ja Haapajärven tehdas lopetetaan ensi syksynä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme