Mainos
Mainos

Flying Finn hakee yrityssaneeraukseen - lentoja peruttu

Halpalentoyhtiö Flying Finn on jättänyt yrityssaneeraushakemuksen. Yhtiön lennot Lontooseen on peruttu leasing-yhtiöiden kanssa syntyneiden riitojen vuoksi.

Vantaan käräjäoikeus on antanut halpalentoyhtiö Flying Finnille väliaikaisen suojan velkojia vastaan. Flying Finn kertoi aiemmin päivällä jättäneensä yrityssaneeraushakemuksen Helsingin käräjäoikeudelle. Yhtiö on ilmoitti lisäksi, että sen ulkomaan lennot Lontooseen on peruttu koneiden leasing-yhtiöiden kanssa syntyneiden riitojen vuoksi.

Flying Finnin toimitusjohtaja Peter Sevelius kertoo Kauppalehti Onlinessa, että yhtiö hakee työrauhaa kehittääkseen toimintaansa ja laajentaakseen rahoituspohjaansa. Vasta maanantaina yhtiön johtoon siirtynyt Sevelius vakuutti aiemmin päivällä lentojen jatkuvan normaalisti.

Flying Finnin liikennelupa on katkolla helmikuun lopussa. Yhtiöllä on velkaa noin 6 miljoonaa euroa. Päävelkojia ovat SAS, ilmailuviranomaiset sekä maapalveluja tarjoava Globe Handling Finland.

Toimitusjohtaja Sevelius korostaa, että tällä hetkellä yhtiön kassavirta on positiivinen ja kaikki tulevat velvoitteet pystytään hoitamaan. Flying Finn aloitti lentotoiminnan viime keväänä. Tälle vuodelle budjetoitu liikevaihto on 41 miljoonaa euroa.

(MTV3)

(Talousuutiset 15.01.2003)

Toimitusjohtaja Peter Sevelius syyttää Flying Finnin vaikeuksista sopimuskumppania.

(Huomenta Suomi 16.01.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme