Mainos
Mainos

Fortum saattaa irtisanoa 70

Fortumin uuden liiketoimintasektorin, Fortum Marketsin, muodostaminen saattaa johtaa 70 ihmisen irtisanomisiin. Fortum arvioi tiedotteessaan, että kaikille Fortum Energiatalon palveluksessa oleville henkilöille ei ole uudessa organisaatiossa tarjolla töitä. On mahdollista, että enimmillään noin 70 henkilöä ei sijoitu uuteen Fortum Markets sektoriin. Lopulliset päätökset tehdään yt-neuvottelujen jälkeen heinä-elokuun vaihteessa, Fortum kertoo.

Fortum Marketsin keskeinen tehtävänä on Fortumin ja sen yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen yksityis- ja yritysasiakkaille pohjoismaissa.

Fortum Marketsilla on tällä hetkellä pohjoismaissa lähes puoli miljoonaa etupäässä sähkö- ja lämmitysöljyasiakasta, joista yritysasiakkaita on noin 30 000. Uuden sektorin ytimen muodostaa nykyinen Fortum Energiatalo, jonka palveluksessa on 270 henkilöä. Kuluvan vuoden liikevaihdoksi arvioidaan noin 700 miljoonaa euroa.

Fortum Energiatalossa kehitetyt teemaportaalit mokkeilija.com, muuttaja.com ja remontoija.com ovat luoneet Fortumiin uutta innovatiivista e-business -osaamista. Tätä osaamista kaytetään hyväksi kehitettäessä Markets-sektorin web-pohjaisia asiakaspalvelujärjestelmiä.

Marketsin tarkoituksena ei ole kuitenkaan jatkaa teemaportaalikehitystyötä. Nykyisten teemaportaalien jatkoa selvitellään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme