Mainos
Mainos

Fortumilla jälleen yt-neuvottelut

Fortum sai juuri päätökseen yt-neuvottelut palvelutoiminnoissaan. Uudet neuvottelut johtuvat yhtiön mukaan Fortumin ja Fortum Espoon yhdistämisestä.

Fortum aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Fortumin ja Fortum Espoon yhdistämisestä. Neuvottelut voivat Fortumin mukaan johtaa enimmillään 60 työntekijän irtisanomiseen.

Suunniteltujen toimien tarkoitus on parantaa tehokkuutta ja palvelukykyä sekä poistaa päällekkäisyyksiä, kertoi johtaja Timo Karttinen tänään.

Fortum sai juuri päätökseen vastaavat yt-neuvottelut palvelutoiminnoissaan. Päätöksen mukaan 22 sähkönsiirron työpaikkaa siirtyy Paimiosta Espooseen ensi vuonna. Kaikille nykyisille tehtävänhaltijoille on tarjottu työpaikkaa Espoosta sekä avustusta muuttokustannuksiin, asunnon hakuun ja työmatkakuluihin.

Siirtymishalukkuuden selvitys on Karttisen mukaan käynnissä. Näiden lisäksi Espooseen siirtyy vuoden 2008 aikana 12 sähkönsiirron työpaikkaa, hän totesi.

- Sähkönsiirron neuvottelujen aikana on tuotu esiin etenkin haja-asutusalueiden näkökulmia toimintojen keskittämiseen. Fortum on suhtautunut niihin vakavasti ja siirtää Kurikan ja Pudasjärven sähkönsiirtotoimintojen suunniteltua keskittämistä vuoteen 2008, Karttinen sanoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme