Mainos
Mainos

Fortumin teleasiakkaat TeliaSoneralle Ruotsissa

TeliaSonera Sweden on tehnyt Fortum Marketsin kanssa sopimuksen Fortumin puhelin- ja internetasiakkaiden siirtymisestä TeliaSoneralle Ruotsin markkinoilla. Kyse on lähes 37 000 asiakkaasta.

TeliaSonera


TeliaSonera Sweden on tehnyt Fortum Marketsin kanssa sopimuksen Fortumin puhelin- ja internetasiakkaiden siirtymisestä TeliaSoneralle Ruotsin markkinoilla. Kyse on yhteensä lähes 37000 asiakkaasta.

Fortum keskittyy energiantuotantoon ja luopuu televiestintätoiminnastaan Ruotsissa. -Tämä on hyvä ratkaisu niin asiakkaiden kuin Fortumin ja Teliankin kannalta. Fortumin puhelinasiakkaat siirtyvät Ruotsin suurimman teleyrityksen asiakkaiksi, sanoo TeliaSonera Swedenin kuluttajasegmentin johtaja Indra Åsander yhtiön tiedotteessa.

Puhelinasiakkaat siirtyvät Telialle 16. helmikuuta. Internetasiakkaiden sopimukset umpeutuvat Fortumin kanssa 8. huhtikuuta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme