Mainos
Mainos

Gates lanseerasi digitaalisen hermojärjestelmän

Amerikkalaisen tietotekniikkajätin Microsoftin pääjohtajan Bill Gatesin mukaan Microsoft aikoo opettaa tietokoneen näkemään, kuuntelemaan ja oppimaan. Lisäksi yhtiön tavoitteena on rakentaa tietokone, jota jokainen osaa käyttää.

Microsoftin pääjohtaja ja perustaja esitteli suomalaisille asiakkailleen uuden termin, digitaalisen hermojärjestelmän.
-Se on tapa, jolla yritys jakaa tietoa. Digitaalisessa hermojärjestelmässä henkilökohtaiset tietokoneet on liitetty internet-tekniikalla toisiinsa. Näin luodaan ympäristö, jossa tieto on helposti saatavilla ja sitä voidaan käsitellä sekä lähettää tietoa muille mielipiteitä varten. Sen jälkeen voi tehdä päätöksiä, Gates sanoi tänään Helsingissä.

Gates puhui Microsoftin, Digitalin, Hewlett-Packardin ja Tieto-konsernin järjestämässä seminaarissa. Gates painotti tietoverkkojen kasvavaa merkitystä yritysten toiminnassa. Viiden vuoden kuluttua henkilökohtainen tietokone PC on langaton mukana kuljetettava laite.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme