Mainos
Mainos

GM: Selvitystila ei estä Saabin myyntiä

Amerikkalaisen autojätin General Motorsin päätös hakea autonvalmistaja Saab selvitystilaan ei estä Saabin mahdollista myyntiä, ilmenee GM:n Ruotsin yhtiövirastolle jättämästä selvitystilahakemuksesta.

GM:n mukaan selvitystilaan hakeutumisella on tarkoitus suojella yhtiön varoja tilanteessa, jossa se tuottaa tappiota. Perjantaina jätetyn selvitystilahakemuksen sisällöstä kertoivat uutistoimisto TT ja Trollhättänin paikallislehti TTELA.

Konkurssimenettelyn käynnistäminen tilanteessa, jossa neuvottelut uusista ostotarjouksista ovat vielä vireillä oli karvas yllätys ruotsalaisen autonvalmistuksen puolustajille.

Saabia havittelee edelleen muun muassa pieni alankomaalainen autonvalmistaja Spyker. Tarjouksensa on jättänyt myös ryhmä, jossa ovat mukana Formula-pomona tunnettu Bernie Ecclestone ja investointiyhtiö Genii Capital Luxemburgista.

(MTV3 - STT - TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme