Mainos
Mainos

Hackman TTT:n myynti tyssäsi

Puunjalostusteollisuudelle teriä ja koneen osia valmistavan ja markkinoivan Hackman TTT:n myynti amerikkalaiselle ostajaehdokkaalle Simondsille on tyssännyt. Hackman ilmoitti tänään, että osapuolet ovat luopuneet kaupan toteutuksesta. Yhtiöt kuitenkin jatkavat neuvotteluja mahdollisesta yhteistyöstä.

Hackman TTT kuuluu Hackman-konsernin teollisuusryhmään. Sen liikevaihto on 125 miljoonaa ja se työllistää 250 henkilöä. Yhtiön päätehdas on Toijalassa, minkä lisäksi sillä on valmistusta Outokummussa ja Ohiossa Yhdysvalloissa. Kauppaan olisi kuulunut myös myyntiyhtiö Hackman TTT GmbH.

Kaupoista oli määrä sopia viime vuoden loppuun mennessä. Hackmanin konsernijohtajan Tapio Hintikan mukaan neuvottelut päättyivät erimielisyyteen rahasta. -Tilanne tuli vastaan ostajakandidaatin aloitteesta. Ostoneuvottelujen kariuduttua yhtiöt kuitenkin päättivät neuvotella yhteistyöstä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme