Mainos
Mainos

Hanselin toimistusjohtaja erosi

Valtion hankinnoista vastaavan Kauppatalo Hanselin toimitusjohtaja Kristiina Illi on eronnut tehtävästään.

Vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty kehitysjohtaja Lars Miikki, joka hoitaa tehtävää toistaiseksi. Miikin mukaan prosessi uuden toimitusjohtajan löytämiseksi on aloitettu, mutta sille ei ole asetettu mitään tarkkaa aikataulua.
Illin mukaan hänen eronsa liittyy viime perjantaina julkistettuun rakennejärjestelyyn, jossa Posti osti Hanselin sähköisen hankintaratkaisun ja sen palveluliiketoiminnan. Kaupan myötä 25 Hanselin työntekijää siirtyy Postin palvelukseen. Kauppahintaa ei kerrottu.

Hansel keskittyy vastedes toimimaan julkisten hankintojen yhteishankintayksikkönä.

Kahdeksan ja puoli vuotta Hanselia johtanut Illi myöntää, että toista vuotta vireillä ollut rakennemuutos ei mennyt täysin hänen toivomallaan tavalla. Hansel muuttuu jatkossa aika erilaiseksi yhtiöksi, hän sanoo, mutta ei halua kommentoida asiaa sen tarkemmin. -Kun yritykset nyt jatkavat uudessa tilanteessa, en halua omaa näkemystäni siitä sen enempää tuoda esille.

Illin johdolla entinen Valtion hankintakeskus myllättiin täysin uuteen uskoon. Toimitusjohtaja sai takavuosina kovasti julkisuutta myös tiukalla henkilöstöpolitiikallaan.

Hanselin sähköisen hankinnan ratkaisut palkittiin viime vuonna Euroopan edistyksellisimpänä lajissaan, joten niille uskotaan löytyvän markkinoita myös yksityiseltä puolelta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme