Mainos
Mainos

Helsingin pörssi pari prosenttia miinuksella

Helsingin pörssipäivä kääntyi hienoisen aamunousun jälkeen laskusuuntaan. Kello 14.00 aikaan keskimääräistä kurssikehitystä kuvaava Hex-indeksi oli laskenut 1,8 prosenttia 13442 pisteeseen. Painorajoitettu portfolioindeksi näytti 1,1 prosentin laskua.

Tele- ja elektroniikkaosakkeet laskivat toimialoista eniten, 2,1 prosenttia. Nokia kurssi oli pudonnut yhdellä eurolla 49,50 euroon. Soneran pudotus oli rajumpaa, yli neljän prosentin luokkaa. Osaketta vaihdettiin 22,50 eurolla, mikä on yhden euron vähemmän kuin eilen pörssin sulkeutuessa.

Muut keskeiset toimialat pärjäsivät tele- ja elektroniikkaosakkeita paremmin, vaikka olivatkin miinuksella. Metsäosakkeet olivat kello 14.00 mennessä heikentyneet 0,2, pankki- ja rahoitusosakkeet 0,4 ja metalli- ja konepajaosakkeet 0,2 prosenttia. Kokonaisvaihtoa oli kello 14.00 koossa 348 miljoonaa euroa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme