Mainos
Mainos

Helsingin pörssi sahaa

Osakkeiden hinnat kääntyivät Helsingin pörssissä iltapäivällä jälleen laskuun. Puolenpäivän maissa Hex-indeksi ehti käväistä hetken verran plussan puolella, mutta oli iltapäivällä taas 0,99 prosenttia miinuksella pisteluvussa 4 260,17. Kokonaisvaihtoa oli kertynyt liki 440 miljoonaa markkaa.

Myös Nokian osake kääntyi jälleen laskuun ja oli iltapäivällä kaksi markkaa perjantain päätöskurssia alempana eli 399 markassa. Eiliseen tapaan metsäsektori vajosi muita nopeammin eli lähes kolme prosenttia, mutta myös metallisektori oli liki 1,5 ja pankkisektori runsaan kahden prosentin laskussa.

Vaihdetuimpien listalla Sammon kurssi oli pudonnut yhdeksällä markalla 170 markkaan ja UPM-Kymmene 3,50 markalla 114 markkaan. Partekin osake oli halventunut kahdella markalla 65 markkaan ja Raisio samoin kahdella markalla 56 markkaan.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme