Mainos
Mainos

Helsingin pörssi

Pörssikurssien nousu jatkui tänään, joskin edellispäivää hieman laimeampana. Silti Hex-yleisindeksi saavutti kaikkien aikojen huippunsa 2929,3 pistettä. Myös otc-listan ja meklarilistan indeksi oli huippuluvuissa.

Monialayhtiöiden kurssit nousivat lähes kolme prosenttia ja elintarviketeollisuuden kolme prosenttia. Hex-yleisindeksi koheni vajaan prosentin. Muun teollisuuden indeksi laski 2,5 prosenttia.

Monialayhtiöistä paransi roimasti Lassila & Tikanoja, joka kertoi voittonsa kasvaneen viime vuonna. Yhtiön kurssi nousi 330 markasta 377 markkaan. Hackmanin kurssi parani neljä markkaa ja Partekin 2,50 markkaa.

Pankkiosakkeet nousivat 2,5 prosenttia. Meritan molemmat sarjat kallistuivat 20-40 penniä ja OKO markan.

Päivän vaihto oli 642 miljoonaa. Ptc-listan indeksi nousi prosentin. Listan vaihto oli noin kahdeksan miljoonaa ja vaihdetuin yhtiö Sentra. Meklarilistan nousu oli kolme prosenttia ja vaihto 11 miljoonaa. Vaihdetuin oli Raision osake.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme