Mainos
Mainos

Helsingin Puhelimen tulos kolminkertaistui

Helsingin Puhelin -konsernin tulos liki kolminkertaistui alkuvuonna. Tulos rahoituserien jälkeen oli tammi-huhtikuussa 60 miljoonaa, kun se vuotta aiemmin oli 21 miljoonaa. Myös liikevaihto kasvoi reippaasti lähes 800 miljoonaan markkaan. Loppuvuonna kasvutahdin arvioidaan hidastuvan.

HPY luonnehtii alkuvuoden kilpailua kovaksi lähes kaikilla toiminta-alueilla. Kilpailu tuntui etenkin tietoliikennepalvelujen myynnissä pk-yrityksille, ulkomaanpuheluissa, matkaviestinnässä ja internet-palveluissa.

Konsernin keskiviikkona julkistama osavuosikatsaus oli ensi kertaa tehty samassa muodossa kuin pörssiyhtiöillä. Myös viime vuoden tilinpäätöstiedote julkaistiin pörssiohjeiden mukaisena. Helsingin Puhelin on jo aiemmin kertonut valmistelevansa jäsenille suunnattua osakeantia, joka toteutetaan syksyllä. Annin ehdoista päättää osakeyhtiön hallitus. Mahdollisesta pörssiin listautumisesta yhtiöllä ei ole virallisia päätöksiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme