Mainos
Mainos

Helsingin Puhelimen voitto kasvoi tuntuvasti

Helsingin Puhelimen tammi-elokuun voitto nelinkertaistui viime vuodesta. Tulos rahoituserien jälkeen oli nyt 141 miljoonaa markkaa. Vuotta aiemmin voittoa kertyi 35 miljoonaa markkaa.

Yhtiön liikevaihto oli hieman päälle 1,6 miljardia markkaa. Edellisvuodesta se kasvoi 15 prosenttia. Kasvu oli keskimääräistä vahvempaa konsernin tytäryhtiöissä, mutta valtaosa myynnistä tulee emoyhtiöstä.

Myös loppuvuoden näkymiä pidetään myönteisinä. Puhelinliikenteen laskutus lisääntyi 5 prosenttia. Erityisesti kasvoi matka- ja ulkomaanpuheluiden määrä. Myös kysyntä yritysten verkkopalveluista oli voimakasta.

Helsingin Puhelimen osakeanti päättyi viime viikolla. Osakkeita kysyttiin selvästi enemmän kuin niitä on tarjolla. Jos yhtiön hallitus päättää käyttää annin täysimääräisesti hyväksi, yhtiön osakkeista 15 prosenttia siirtyy HPY:n ulkopuolelle. Vielä nyt HPY omistaa yhtiön kokonaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme