Mainos
Mainos

HK Ruokatalon tulos nousi reilusti

HK Ruokatalon tulos ennen satunnaisia eriä nousi tammi-kesäkuussa 10,1 miljoonaan euroon, kun vuotta aiemmin voittoa tehtiin 6,4 miljoonaa euroa. Huhti-kesäkuun tulos oli 6,2 miljoonaa euroa.

Yhtiön alkuvuoden liikevaihto kasvoi yksitoista prosenttia viime vuodesta 306,9 miljoonaan euroon. Nopeinta kasvu oli konsernin Baltian yksiköissä eli Rakvere Lihakombinaatisssa ja Talleggissa. HK:n mukaan tuoreen ruuan ja lihan kysyntä on jatkunut kotimaassa vakaana. Naudanlihan ja siipikarjanlihan kulutus on lisääntynyt, mutta sianlihan suosio on säilynyt ennallaan. Kevyiden tuotteiden ja kokolihatuotteiden kysyntä on edelleen kasvanut muita tuoteryhmiä nopeammin.

HK kertoi myyntinsä olleen hyvää alkaneella vuosineljänneksellä. Yhtiö uskoo toimintansa ja kannattavuutensa kehittyvän vakaasti loppuvuonna. Kilpailutilanne arvioidaan tulevaisuudessakin tiukaksi.

(MTV3-STT)

(Talousuutiset 12.08.2002).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme