Mainos
Mainos

HKScan aloittaa yt-neuvottelut 75 työntekijän vähentämiseksi

Lihayhtiö HKScan aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Suomessa.

Neuvotteluiden vähennystarve on korkeintaan 75 toimihenkilöä tai ylempää toimihenkilöä.

Yhtiö tavoittelee noin neljän miljoonan euron tulosparannusta vuodessa. Kaikkiaan yt-neuvotteluiden piirissä on noin 400 henkilöä. HKScan työllistää Suomessa noin 2800 henkilöä. Toimenpiteet on suunniteltu toteutettavaksi tämän vuoden loppuun mennessä.

Heikko markkinatilanne on johtanut kovaan hintakilpailuun, ja sianlihan vientirajoitukset ovat iskeneet yhtiöön, tänään tuloksensa julkistaneen HKScanin toimitusjohtaja Hannu Kottonen kertoo.

Kottosen mukaan yhtiön toisen neljänneksen liikevaihto ja liikevoitto olivat pettymyksiä. HKScanin liikevaihto ja vertailukelpoinen liikevoitto laskivat viime vuodesta.

Yhtiö menestyi alkuvuoden aikana parhaiten Baltiassa. Se oli ainoa alue, jossa yhtiö oli voitollinen. Lihayhtiö HKScan aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Suomessa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot