Mainos
Mainos

HKScan aloittaa yt-neuvottelut – koskevat myös johtoa

HKScan aloittaa yt-neuvottelut koko konsernissa, jotka voivat johtaa enintään 150 työsuhteen päättymiseen.

Neuvottelut koskevat toimihenkilöitä, ylempiä toimihenkilöitä ja johtoa.

HKScanin tavoitteena on tiedotteen mukaan kehitää lihan arvoketjun läpinäkyvyyttä ja tehostaa tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Viime vuosi oli heikko

Elintarvikeyhtiö HKScanin koko viime vuoden tulos oli heikko, totesi toimitusjohtaja Jari Latvanen konsernin tilinpäätöksestä.

Latvanen on pettynyt, että vain yhtiön pienin markkina-alue eli Baltia pystyi parantamaan vertailukelpoista liikevoittoaan edellisvuodesta. Ruotsissa HKScanin markkinaosuus laski ja tulos jäi selvästi edellisvuodesta.  

Koko vuoden vertailukelpoinen liikevoitto oli 13,2 miljoonaa euroa, kun se viime vuonna oli 21,5 miljoonaa. Liikevaihto laski.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot