Mainos
Mainos

HKScanin liikevoitto viime vuoden tasoa

Elintarvikekonserni HKScanin heinä-syyskuun liikevoitto pysyi ennallaan viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Osavuositiedotteen mukaan HKScanin heinä-syyskuun liikevoitto oli 7,3 miljoonaa euroa.

Yhtiö kuitenkin odottaa, että koko vuoden liikevoitto ennen kertaeriä paranee viime vuodesta, ja että vuoden viimeinen neljännes on vahvin.

Toimitusjohtaja Hannu Kottosen mukaan yhtiön liikevaihto Suomessa ylitti edellisen vuoden tason, mutta muilla markkina-alueilla siitä jäätiin jälkeen.

Heinä-syyskuussa HKScanin liikevaihto oli 475 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin vastaavan ajan liikevaihto oli noin 499 miljoonaa.

HKScanin kotimarkkinat kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian.

Kottosen mukaan liiketoimintaympäristön haasteet sekä taloudellinen ja poliittinen epävarmuus rasittivat toimialaa koko neljänneksen.

– Vähittäiskaupan elintarvikkeisiin kohdistuva hintakilpailu jatkui kovana erityisesti Suomessa, Kottonen totesi tiedotteessa.

HKScan käyttää lihajalosteiden ja valmisruokiensa raaka-aineena sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot