Mainos
Mainos

Huvipuistoilla aurinkoinen loppukiri

Viime hetken helteistä huolimatta monessa paikassa jäädään todennäköisesti kävijätavoitteiden alle.

Viime päivät ovat olleet huvipuistoille mieluisia. Aurinkoinen kesäsää toi odotetun lisäyksen sateisen heinäkuun heikentämiin kävijätilastoihin. Viimeinen viikko ennen koulujen alkua käynnisti huvipuistojen loppukirin, mutta helteisestä säästä huolimatta monessa paikassa todennäköisesti jäädään kävijätavoitteiden alle.

Esimerkiksi Kouvolan Tykkimäelle viikonlopun Kuninkuusravit toivat lauantaina normaalin 4 000 asiakkaan lisäksi 6 000 lisäasiakasta, jotka viettivät huvipuistossa ravitapahtuman iltajuhlaa.

Linnanmäellä Helsingissä kävijämäärät ovat muista huvipuistoista poiketen olleet samansuuruiset kuin viime kesänäkin, kertoo Kauppalehti. Tämä kesä lukeutuukin Linnanmäellä luultavasti viiden parhaan joukkoon.

Ilmatieteen laitoksen mukaan Helsingissä ei satanut yhtä runsaasti kuin esimerkiksi Tampereella Särkänniemen kotikaupungissa, mutta Linnanmäki on myös lomalaisten suosiossa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme