Mainos
Mainos

Hyvinkäällä Suomen ensimmäiset metallisenssit

Hyvinkäällä järjestetään Suomen ensimmäiset Metallisenssit. Tammikuun 16. päivän sensseillä kohtaavat metalli-, elektroniikka-, muovi ja rakennusteollisuusyritysten edustajat.

Lukuisat yritykset tulevat vahvan metalliosaamisen kaupunkiin eri puolilta maata. Metallisenssit on alueen metalliyritysten ja EKES-Kuntayhtymän Metalliverkkoprojektin yhteinen tuotos. Senssit on projektipäällikkö Anne Wikströmin mukaan aktiivinen kontaktitapahtuma, jossa haetaan uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Sensseille tulija voi lisäksi valita käyntikohteensa seitsemän yrityksen joukosta.

Metalliverkkoprojekti on Hyvinkää-Riihimäki-Hausjärvi-Janakkala-Loppi -alueen metalliyritysten ja EKES-Kuntayhtymän yhteistyön aktivointiin tähtäävä projekti. Ensisijaisena tavoitteena on työllisyyden parantaminen sekä talousalueen painoarvon nostaminen metalliteollisuuden osaamiskeskuksena.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme