Mainos
Mainos

Idänkaupan ongelmia ratkotaan pääministerien kesken

Suomen ja Venäjän välisen talouskomission venäläinen puheenjohtaja Juri Piskulov uskoo, että idänkaupan ongelmakysymykset tulevat esille pääministerien Paavo Lipposen ja Viktor Tshernomyrdinin tavatessa. Pääministeri Lipponen matkustaa Kostamukseen 22.-23. syyskuuta. Hänen on määrä tavata matkallaan Tshernomyrdin.

-Meillä on säilynyt tapa, että tärkeiden ongelmien ratkaisua vauhditetaan korkealta tasolta, hän sanoi. Ongelmina hän näkee mm. kirjanpito, veronkanto- ja byrokratiakysymykset. Myös Venäjän investointitakuita koskeva lainsäädäntö on pikaisesti uudistettava, Piskulov vaatii.

"Ensiapurahastona" Venäjän federaation pkt-toiminnan kehittämisrahasto on esittänyt Keralle 50-100 miljoonan dollarin määräistä rahastoa pkt-toimintaan. Piskulov esitti näkemyksiään Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton kesäkokouksessa Jyväskylässä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme