Mainos
Mainos

Igglo julkaisee välittämiensä asuntojen hintoja verkossa

Aiemmin kiinteistönvälitysyritykset ovat koonneet kauppahintoja tietokantaan, johon vain kiinteistönvälittäjillä ja asuntokaupan ammattilaisilla on ollut pääsy.

Kiinteistönvälittäjä Igglo alkaa julkaista internetissä tietoja välittämiensä asuntojen toteutuneista kauppahinnoista. Yhtiön verkkopalveluun kootaan hinnat katukohtaisesti, myytyjen asuntojen tarkkoja osoitteita ei julkaista.

Verkkopalvelussa julkaistaan aluksi noin tuhannen pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella myydyn asunnon hintatiedot.

Vastaisuudessa toteutuneet kaupat päivittyvät sivuille viikoittain. Igglo kertoo tiedotteessaan pyytäneensä hintojen julkistukseen luvan asiakkailtaan.

Kiinteistönvälitysyritykset ovat tähän saakka koonneet kauppahintoja vain tietokantaan, johon vain kiinteistönvälittäjillä ja asuntokaupan ammattilaisilla on ollut pääsy. Asuntojen hintatietojen julkistusta alan ammattilaisten ulkopuolelle selvitetään parhaillaan myös alue- ja kuntaministeri Hannes Mannisen ehdotuksesta ympäristöministeriössä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme