Mainos
Mainos

Ihamuotila: Microsoft-kauppa etenee suunnitellusti

Nokia odottaa edelleen, että Microsoft-kauppa saadaan toteutettua maaliskuun loppuun mennessä. Väliaikainen toimitusjohtaja Timo Ihamuotila sanoi uutistoimistoille, että kilpailuviranomaisten hyväksyntöjä odotetaan lähinnä Aasian maista, mutta että ne saataneen alkuperäisessä aikataulussa. 

Hyväksymiset puuttuvat Nokian antamien ennakkotietojen mukaan neljästä maasta: Kiinasta, Taiwanista, Pakistanista ja Etelä-Afrikasta.  

Toimitusjohtajavalintaa ei kommentoitu

Nokian seuraavan toimitusjohtajan valinnasta ei saatu tulosjulkistuksen yhteydessä lisätietoa. Pääehdokkaina on pidetty väliaikaista toimitusjohtajaa, talousjohtaja Timo Ihamuotilaa sekä verkkoyhtiö NSN:n toimitusjohtaja Rajeev Suria. 

Molemmat sanoivat olevansa Nokiaan vankasti sitoutuneita ja keskittyvänsä nyt nykyisten tehtäviensä hoitamiseen. Uusi toimitusjohtaja valitaan keväällä, kun Microsoft-kauppa on toteutunut ja yhtiön hallitus määritellyt uuden strategian.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme