Mainos
Mainos

Ihamuotila yllättyi pikakaupoista

Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotilalle Kirsti Paakkasen osakkeiden kauppa tuli yllätyksenä. Hän kertoi uskoneensa, että oli itse saanut Paakkaselta vielä lisäaikaa järjestellä rahoitusta osakkeiden ostoon.

- Toissa päivänä vasta puhuimme asiasta, mielestäni yhteisymmärryksessä. Nyt näitä osakkeita ei edes tarjottu minulle, Ihamuotila sanoo.

Ihamuotila on kuitenkin tyytyväinen, että ostajina ovat nimenomaan Varma ja Ilmarinen.

- Molemmat ovat pitkäjänteisiä, vakaita ja ammattimaisia suomalaisia omistajia. Uskon, että omistajakunta nyt jakaa yhteisen käsityksen, mihin suuntaan yhtiötä pitää viedä, hän sanoi.

Paakkasella on Marimekon linjasta selvästi erilainen näkemys, mistä Ihamuotila sanoo olevansa pahoillaan.

- Arvostan Kirsti Paakkasen elämäntyötä suuresti. Toivoisin, että hänkin voi jonain päivänä iloita siitä pitkäjänteisestä kehitystyöstä, jota Marimekossa tällä hetkellä tehdään.

Ihamuotila vakuuttaa, että on itse omistajana yhtä sitoutunut ja innostunut Marimekosta kuin tähänkin asti. Hän ei usko omistajien kärhämän vahingoittaneen Marimekon mainetta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme