Mainos
Mainos

Iittala irtisanoo 15 työntekijää Arabian posliinitehtaalta

Yhtiön henkilöstön vähennystarpeeksi ilmoitettiin alunperin noin 60 työntekijää. Yhtiö kertoi tänään, että muilla toimenpiteillä, kuten tehtävämuutoksilla ja työaikajärjestelyillä, on löydetty merkittäviä kustannussäästöjä.

Iittala Groupin Arabian-posliinitehtaan yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelujen tuloksena tehtaalta irtisanotaan 15 työntekijää. Neuvottelut koskivat kaikkia posliinitehtaan 300:aa työntekijää.

Iittala Group ilmoitti elokuussa aloittavansa tehtaalla yt-neuvottelut sopeuttaakseen henkilöstömäärän vastaamaan tehostunutta toimintaa. Muutokset ovat osa viime vuosien tuotannon automatisointia. Yhtiö ilmoitti henkilöstön vähennystarpeeksi silloin noin 60 työntekijää.

Yhtiö kertoi tänään, että muilla toimenpiteillä, kuten tehtävämuutoksilla ja työaikajärjestelyillä, on löydetty merkittäviä kustannussäästöjä.

Kuluttajatuotteita valmistava Fiskars osti kesäkuun lopussa Iittalan noin 230 miljoonalla eurolla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme