Mainos
Mainos

Iittalan hallitukseen tanskalainen pro

Designyritys Iittalan hallituksen puheenjohtajaksi tulee tanskalainen Karsten Borch, joka on vaikuttanut niin laivanvarustajana kuin Lego-konsernin hallituksen jäsenenä.

Tätä nykyä Lontoossa asuva Borch on kengistään tunnetun Ecco-konsernin hallituksen varapuheenjohtaja. Lisäksi Borch työskentelee joko hallituksen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä eri yrityksissä yhteensä 11 maassa.

Iittalan muut hallituksen jäsenet ovat sijoittaja Harry Harkimo, kaksi investointipankkiiria ABN AMRO Capitalista, Johan Bjurström ja Tommy Wikström, sekä Iittala-ryhmän toimitusjohtaja Tero Vähäkylä.

Vähäkylän mukaan uuden hallituksen kokoonpano tarjoaa yritykselle sellaista asiantuntemusta, jota tarvitaan kansainvälisen designyrityksen kehittämisessä.

Iittala-ryhmä siirtyi toimivan johdon käsiin elokuussa, jolloin omistajaksi tuli myös kansainvälinen pääomasijoitusyhtiö ABN AMRO Capital. Iittalan tuotemerkkejä ovat muun muassa Arabia, Hackman, Iittala ja Rörstrand.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme