Mainos
Mainos

Ilkka-Yhtymän oman toiminnan liikevoitto kääntyi tappiolliseksi heinä-syyskuussa

Ilkka-Yhtymän oikaistu oman toiminnan liikevoitto kääntyi tappiolliseksi heinä-syyskuussa. Tappio heinä-syyskuussa kasvoi 155 000 euroon, kun liikevoitto oli vuotta aiemmin ollut 958 000 euroa.

–  Erityisesti kustannustoiminnan kannattavuus heikkeni selvästi ilmoitustuottojen laskusta johtuen. Myös painotoiminnassa kolmannen vuosineljänneksen liikevoitto jäi edellisen vuoden tasosta, kirjoittaa toimitusjohtaja Olli Pirhonen yhtiön tiedotteessa.

Konsernin taloudellinen kehitys kaudella oli kaksijakoinen. Liikevaihto laski 9 prosenttia ja liikevoitto parani 4,8 prosenttia viime vuoteen verrattuna.

Osakkuusyhtiö Alma Media Oyj:llä, josta Ilkka-Yhtymä omistaa 27,3 prosenttia, oli merkittävä vaikutus konsernin liikevoittoon ja tulokseen.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot