Mainos
Mainos

Ilmarinen, osuuspankit ja Suomi eivät sopuun henkiyhtiöstä

Työeläkeyhtiö Ilmarinen, osuuspankkiryhmä ja henkiyhtiö Suomi eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen henkivakuutustoimintojensa yhdistämisestä. Tämä oli odotettua. Näin osuuspankkiryhmän henkiyhtiö Aurum ja henkiyhtiö Suomen henkiliiketoiminnot pysyvät erillisinä.

Osuuspankkiryhmän mukaan yhteistyötä aiotaan kuitenkin edelleen kehittää. Uusi yhteistyöryhmä syntyi vuoden 1999 lopussa. Yhtiöt lähtivät yhdessä pelastamaan vakuutusyhtiö Pohjolaa, kun Pohjolan suurin kilpailija Sampo ja sen tuleva yhteistyökumppani Leonia-pankki olivat hankkineet suuren siivun Pohjolaa itselleen.

Osuuspankkien mukaan henkiliiketoimintojen yhdistäminen ei käydyissä neuvotteluissa osoittautunut tarkoituksenmukaiseksi. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan erimielisyyttä oli omistuksen jakautumisesta ja määräysvallasta kaavaillussa yhtiössä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme