Mainos
Mainos

Ilmarinen teki hyvää tulosta

Työeläkeyhtiö Ilmarisen toimitusjohtajan Kari Puron mukaan viime vuosi oli yhtiön historian parhaita. Muun muassa yhtiön sijoitustuotot nousivat selvästi edellisvuodesta.

Työeläkeyhtiö Ilmarinen teki viime vuonna hyvän tuloksen ja sen vakavaraisuus vahvistui entisestään. Ilmarisen tänään julkistamien alustavien lukujen mukaan yhtiön käyvin arvoin lasketut sijoitustuotot vuodelta 2005 nousivat noin 11,9 prosenttiin, kun ne vuotta aiemmin olivat 7,8 prosenttia.

Toimintapääoma oli vuoden päättyessä noin 31,8 prosenttia vastuuvelasta ja 2,5-kertainen vakavaraisuusrajaan nähden. Vuotta aiemmin toimintapääoma oli 25,3 prosenttia vastuuvelasta ja vakavaraisuusraja ylittyi 2,2-kertaisesti.

Asiakashyvityksiin Ilmarinen siirtää nyt 77 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin luku oli 43 miljoonaa.

Toimitusjohtaja Kari Puron mukaan viime vuosi oli Ilmarisen historian parhaita. Myös Ilmarisessa vakuutettujen työntekijöiden määrä kasvoi yli kahdeksan prosenttia, niin että vuoden alussa yhtiössä oli TEL-vakuutettuja 30 000 enemmän kuin vuotta aiemmin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme