Mainos
Mainos

Imatran Voiman ympärille IVO Partnerit -sähköketju

Imatran Voima (IVO) ja kuusi paikallista sähköyhtiötä ovat sopineet IVOn ympärille syntyvän sähköketjun perustamisesta. IVO Partnerit -ketju myy sähköä pienkuluttajille yhteisten ketjutunnusten alla. IVOn mukaan sähköketjuun on tulossa jatkossa useita sähköyhtiöitä lisää. IVO Partnerit toimii sopimusvaraisesti, eikä sen pohjalta ole tarkoitus perustaa erillistä yhtiötä.

IVOn toimitusjohtaja Heikki Marttinen kertoo, että järjestelyllä vastataan sähkömarkkinoiden avautumiseen. Ensi kesänä kotitaloudet ja pienemmät sähkön kuluttajat pääsevät vapaasti kilpailuttamaan sähkönmyyjiä.

Marttinen pitää IVO Partnereiden vahvuutena sähköyhtiöiden paikallisen asiantuntemuksen yhdistämistä valtakunnalliseen markkinointiin.

Tässä vaiheessa IVO Partnereita ovat Imatran Seudun Sähkö, Joutsenon Energia, Keuruun Sähkö, Länsivoima, Parikkalan Valo ja Tuusulanjärven Energia. IVOlla on omistusta näissä kaikissa yhtiöissä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme