Mainos
Mainos

IMF ja Maailmanpankki toivovat talouskasvun jakautuvan reilusti

Kansainvälisessä valuuttarahastossa (IMF) ja Maailmapankissa uskotaan siihen, että maailman talouskasvu jatkuu.

Valtiovarainministeri Petteri Orpo kertoo STT:lle, että IMF:n ja Maailmapankin kokouksessa nousi esille se, että talouskasvun pitää jakautua tasaisesti ja reilusti. Orpo osallistui perjantaina Washingtonissa järjestettyyn IMF:n ja Maailmanpankin vuosikokoukseen. 

– Keinoja, miten reilua ja tasaista talouskasvua saavutetaan, ovat esimerkiksi naisten aseman korostaminen, auttaminen ja koulutus, Orpo sanoo.

Orpo kertoo olleensa erityisen tyytyväinen siihen, että ilmastonmuutokseen liittyvät asiat olivat kokouksessa isosti mukana.

– Konkreettisesti se näkyy siten, että kaikissa ohjelmissa, joissa edistetään maiden kehitystä, ympäristökysymykset ja ilmastokysymykset ovat aina esillä,

Orpo kertoo. 


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot